Now Reading
“My Year of Living Mindfully” ντοκυμαντέρ για το mindfulness, που προβάλλεται δωρεάν μέχρι τις 3 Ιουνίου

“My Year of Living Mindfully” ντοκυμαντέρ για το mindfulness, που προβάλλεται δωρεάν μέχρι τις 3 Ιουνίου

Ένα ντοκυμαντέρ για το mindfulness που προβάλλεται δωρεάν διαδικτυακά μέχρι τις 3 Ιουνίου. Μια έννοια που ακούμε όλο και πιο συχνά.
Περίληψη της ταινίας :
Συντετριμμένη από την αϋπνία και μια ανίατη αυτοάνοση ασθένεια, η Shannon Harvey έπρεπε να κάνει μια αλλαγή. Όμως, ενώ η βραβευμένη δημοσιογράφος υγείας βρήκε πολλές συστάσεις για τη διατροφή, τον ύπνο και την άσκηση, όταν έψαξε μια αντίστοιχη πρακτική 30 λεπτών για την ψυχική υγεία και γαλήνη, δεν υπήρχε τίποτα.

Ανησυχώντας για τη μελλοντική ψυχική υγεία των παιδιών της που μεγάλωναν εν μέσω επιδημιών άγχους, κατάθλιψης και εθισμού, η Shannon προσκάλεσε μια ομάδα επιστημόνων για να δοκιμάσουν το διαλογισμό. Θα μπορούσε η εκμάθηση της σίγασης του φλύαρου μυαλού, να είναι η λύση που ο κόσμος χρειάζεται τόσο για την υγεία του νου και του σώματος;
Καθ ‘όλη τη διάρκεια της mindful ζωής της, η Shannon ταξιδεύει στον κόσμο για να πάρει συνέντευξη από 18 κορυφαίους επιστήμονες και πρωτοπόρους του κόσμου σε αυτή την έννοια που αποκαλούμε mindfulness. Αλλά μετά από ένα ταξίδι 30.000 χιλιομέτρων από τα λαμπερά φώτα του Μανχάταν μέχρι τα σκονισμένα στρατόπεδα προσφύγων της Μέσης Ανατολής, αυτό που ξεκινά ως αυτό-πείραμα, μεταμορφώνεται σε μια εμπειρία που θα αλλάζει τη ζωή της.
Το “My Year of Living Mindfully” είναι γεμάτο με συναρπαστικές ιστορίες, πρωτοποριακές επιστήμες και απροσδόκητες ιδέες που φτάνουν στην ουσία του τι σημαίνει να είσαι άνθρωπος τον 21ο αιώνα.

Δείτε το trailer παρακάτω, και την ταινία στο link :  myyearoflivingmindfully.
Θα προβάλλεται δωρεάν μέσω διαδικτύου έως τις 3 Ιουνίου.

What's Your Reaction?
Excited
3
Happy
2
In Love
1
Not Sure
0
Silly
0

© 2019 Yoginimama Powered by e-iT

Scroll To Top