Now Reading
9 αντικείμενα που θα ανανεώσουν τη διακόσμηση του παιδικού δωματίου

9 αντικείμενα που θα ανανεώσουν τη διακόσμηση του παιδικού δωματίου

Ποιά 9 αντικείμενα μπορούν να απογειώσουν το παιδικό δωμάτιο;

 

Κάθε δωμάτιο έχει το δικό του χαρακτήρα.
Κάθε δωμάτιο μπορεί να ανανεωθεί αν προσθέσουμε, αφαιρέσουμε ή κάνουμε μια ανακατάταξη των επίπλων του.

Αν αναζητάτε την ανανέωση του παιδικού σας δωματίου, τότε είστε στην κατάλληλη σελίδα!
Βρήκαμε τα 9 πιο ιδιαίτερα αντικείμενα και έπιπλα που θα δώσουν μια διαφορετική αίσθηση στο παιδικό δωμάτιο και θα αλλάξουν θετικά τη διάθεση όλης της οικογένειας!
Γιατί πάντοτε η ανανέωση έρχεται με την αλλαγή!

 

 

Αντικείμενο #1: σεντόνια και παπλώματα

Τα σεντόνια, τα ριχτάρια, τα παπλώματα δίνουν τον τόνο και την γενικότερη αίσθηση του χώρου. Αν έχουν παστελ απόχρωση τότε θα αναδείξουν ένα δωμάτιο με πιο παστελ διάθεση, και σε κάτι τέτοιο θα χρειαστεί να κινηθείτε και με τις υπόλοιπες λεπτομέρειες στον χώρο. Αν έχουν έντονα χρώματα, το δωμάτιο θα αναδειχθεί με πιο έντονες λεπτομέρειες στα αντικείμενα. Εμείς επιλέγουμε γήινες αποχρώσεις, που γλυκαίνουν, ή παστελ.
Θυμηθείτε να διαλέξετε σεντονάκια και καλύμματα με το θέμα που θέλετε να έχει το δωμάτιο σας.

www.milinane.com
www.zarahome.com

 

Αντικείμενο #2: το φωτιστικό οροφής

Το φωτιστικό οροφής είναι το ίδιο σημαντικό με τα ριχτάρια μας. Είναι εκείνο που θα δώσει το φως και την απόχρωση στο δωμάτιο. Εμείς διαλέγουμε φωτιστικά από ραταν, που δίνουν μια boho διάθεση και την αίσθηση του καλοκαιριού.

www.zarahome.com

 

Αντικείμενο #3: μεταλλικά ντουλαπάκια

Τα συγκεκριμένα ντουλάπια είναι από την @mustardmade και είναι πανέμορφα. Ακόμη και στο βρεφικό δωμάτιο μπορεί να δώσει μια πιο ευχάριστη νότα με τα έντονα ή τα παστελ χρώματά του. Λειτουργεί σαν έξτρα αποθηκευτικός χώρος, όπου μπορούν να μπουν ρούχα, μπουφάν, τσάντες και άλλα αντικείμενα.

 

www.thecoolector.com

Αντικείμενο #4: poster

Τα poster είναι η πιο όμορφη ιδέα να μάθουμε νέες πληροφορίες στα παιδιά! Για μένα ήταν πάντα μια υπενθύμιση. Μπορεί να αφορούν δεινόσαυρους, λουλούδια, την άλφαβήτα, αριθμούς, ζωάκια, πλανήτες, χάρτες, παγκόσμιους χάρτες, τους αστερισμού, την ανατομία του ανθρώπινου σώματος ή οτιδήποτε άλλο μπορεί να βάλετε με τον νου σας, που να ενδιαφέρει το παιδί σας!
Εμείς προτιμάμε τα vintage και τα μίνιμαλ ασπρόμαυρα!

 

gathre.com
gathre.com
madmolly.co.uk

 

Αντικείμενο #5: γιρλάντες

Μια γιρλάντα μπορεί να αλλάξει όλο τον χώρο! Φτιάξτε την μόνοι σας ή αγοράστε μία, για αλλάζει τα πάντα γύρω σας και να τους δώσει μια εορταστική και χαρούμενη διάθεση!

yoginimama.gr

See Also

Αντικείμενο #6: ραφάκια για βιβλία

Τα βιβλία είναι ο θησαυρός μας! Τους αξίζει μια ιδιαίτερη θέση στο παιδικό δωμάτιο, για να αντιλαμβάνεται και το παιδί μας πόσο πολύτιμα είναι. Διαλέξαμε τα ξύλινα ραφάκια της ΙΚΕΑ που είναι απλά και υπέροχα, και ταιριάζουν σε κάθε παιδικό δωμάτιο!

 

houseoferamiha.com

 

Αντικείμενο #7: Καλάθια αποθήκευσης παιχνιδιών

Τα καλάθια και οι τσάντες αποθήκευσης είναι η ιδανική λύση για την τακτοποίηση του παιδικού δωματίου! Μπαίνοντας στο δωμάτιο είναι ένα από τα πράγματα που σίγουρα θα σας τραβήξει το βλέμμα. Διαλέξτε ψάθινα καλάθια με προσοχή ώστε να μην τσιμπούν εξωτερικά, και τσάντες αποθήκευσης όπως οι τσάντες play&go που θα βρείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημά μας στην κατηγορία “παιδικό δωμάτιο”

yoginimama.gr
www.blesserhouse.com

 

Αντικείμενο #8: μαυροπίνακας ή καβαλέτο

Ο μαυροπίνακας θα αποθεώσει το παιδικό δωμάτιο και θα κρατήσει ώρες απασχολημένο το μικρό μας αγγελούδι! Αν ο μαυροπίνακας σας αγχώνει, σας προτείνουμε το καβαλέτο ή το αυτοσχέδιο κρεμμαστό ρολό χαρτιού ζωγραφικής (βλέπε παρακάτω) για ατελείωτο παιχνίδι και χρωματιστές δημιουργίες!

 

www.etsy.com
www.georgeandwilly.com

 

Αντικείμενο #9: το χαλί

Δοκιμάστε να αλλάξετε το χαλί του παιδικού δωματίου με ένα πολύχρωμο με πολλές διαφορετικές υφές χαλί ή μοκέτα και δείτε όλο το δωμάτιο να μεταμορφώνεται! Κάντε έρευνα και διαλέξτε το κατάλληλο χαλί, στις κατάλληλες διαστάσεις. Μπορείτε ακόμη και να κάνετε συνδυασμούς πολλών χαλιών μαζί. Χρειάζεται προσοχή και αρκετή σκέψη πριν το διαλέξετε ώστε να ταιριάζει στο παιδικό δωμάτιό σας.

www.babasouk.ca

 

www.futuristarchitecture.com
What's Your Reaction?
Excited
2
Happy
2
In Love
1
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

© 2019 Yoginimama Powered by e-iT

Scroll To Top