Now Reading
14 αντικείμενα που χρειάζεται κάθε μαμά! και όχι μόνο..

14 αντικείμενα που χρειάζεται κάθε μαμά! και όχι μόνο..

 

Τί είναι αυτό που κάθε μαμά χρειάζεται;

Σκεφτήκαμε και καταγράψαμε όλα όσα μια μαμά χρειάζεται στην καθημερινότητά της, και ορίστε η λίστα μας:

 

1. Mια μεγάλη και ιδιαίτερη τσάντα!

Διαλέξαμε τη δική μας αγαπημένη από τα bleecker&love που διαθέτουμε και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, που έχει χώρο και στυλ για να ξεχωρίζουμε ακόμη και αν φοράμε ένα απλό t-shirt και ένα τζίν.

backpack

2. Mom fit jeans.

Ένα τζιν που αγκαλιάζει τη μέση ως τον αφαλό είναι απαραίτητο, αφού είναι άνετο και ανθεκτικό, κατάλληλο για κάθε περίσταση! Εξάλλου δίνουν στυλ και τραβούν τα βλέμματα, ακόμη και εκείνων που ισχυρίζονται οτι δεν τους αρέσουν.

 

society19.com

 

3. Βιβλία.

Παραμύθια, μοντεσσοριανούς οδηγούς, δραστηριότητες για το σπίτι ή τα ταξίδια, εγκυκλοπαίδειες, εκπαιδευτικά, όλων των λογιών τα βιβλία! Εμείς προτιμάμε τα: “Μοντεσσόρι στο σπίτι για το μικρό παιδί“, “100 απλές δραστηριότητες STEAM για μικρούς επιστήμονες και καλλιτέχνες“, “Γειά, μαμά“, “Απ’ την κορφή ως τα νύχια“,  “Γυναίκες και άντρες που άλλαξαν τον κόσμο“, “Djeco Μαγική ζωγραφική με μαρκαδόρο με νερό” και “Γράφω και σβήνω με το μαρκαδοράκι”.

Με αυτά απασχολούνται τόσο οι γονείς όσο και τα παιδιά!

 

4. Πέδιλα

Άνετα πέδιλα και παπούτσια! Μπορεί να είναι οτιδήποτε σας κάνει να νιώσετε άνετα. Εμείς διαλέξαμε τα Nomadic State of Mind που είναι από την Κύπρο και δε διαθέτουν λαστιχένια σόλα. Έτσι έχουμε καλύτερη σύνδεση με τη γη μας και είναι τόσο βολικά και άνετα που προσωπικά δεν τα έχω βγάλει από τα πόδια μου! Μην σας ανησυχεί η σόλα τους από σκοινί, τα έχω 2 χρόνια και δεν έχουν χαλάσει. Θα τα βρείτε στο εκπληκτικό myfashionfruit.com

 

www.myfashionfruit.com

 

5. Tάμπλετ και τετράδιο

Ξέρω οτι οι οθόνες, τα τάμπλετ, τα κινητά, δεν είναι και ο καλύτερος τρόπος να περνάμε την ώρα μας. Ωστόσο, μιας και εγώ είμαι μια μαμά που ασχολείται και εργάζεται μέσω του υπολογιστή, ένα τάμπλετ είναι ο πιο εύκολος τρόπος να μεταφέρουμε τη δουλειά στην τσάντα μας και να ασχολούμαστε όποτε κρίνεται απαραίτητο. Μια ματιά και στα social πού και πού, δεν κάνει τόοοσο κακό. Η αποχή επιβάλεται επίσης.
Το τετράδιο είναι η επόμενη λύση για να κρατάμε τις σημειώσεις μας. Με την τεχνολογία πλεον όλοι γράφουν στα σημειωμετάρια των κινητών τους, και χαίρομαι που ανήκω σε μια μικρή ομάδα ανθρώπων που δεν ξέχασε να γράφει με το μολύβι.

6. Κούπα καφέ

Και χρειάζεστε μία καλή. Να διατηρεί τον καφέ ζεστό και να μην επιτρέπει στα υγρά να τρέχουν προς τα έξω. Σας προτείνουμε την καταπληκτική μας κούπα από EKOBO που μπορείτε να βρείτε και στο κατάστημά μας. Εγώ τη λάτρεψα γιατί είναι μίνιμαλ, όμορφη και κάνει καλά τη δουλειά της!

yoginimama.gr

 

7. Χρώματα και κιμωλίες πεζοδρομίου

Όπου κι αν είστε, όπου κι αν πάτε υπάρχει πιθανότητα να χρειαστεί να απασχοληθεί δημιουργικά το μικρό σας αγγελούδι. Οι κηρομπογιές και οι κιμωλίες είναι ο πιο όμορφος τρόπος να απασχολήσετε τα παιδιά στην παιδική χαρά, στο γραφείο, σε ένα καφέ ή οπουδήποτε κι αν είστε! Σας προτείνουμε τις κιμωλίες που χρησιμοποιούμε εμείς και όλοι στην παιδική χαρά που πηγαίνουμε. Μπορείτε επίσης να έχετε μαζί σας ένα βιβλίο με μαρκαδόρο νερού, για να χρωματίσουν τα παιδιά εύκολα και μαγικά τις σελίδες του, και μόλις στεγνώσουν είναι έτοιμα να ξαναχρωματιστούν!

yoginimama.gr

 

yoginimama.gr

 

8. Φωτογραφική μηχανή τύπου polaroid.

Είναι υπέροχες και έχετε στη στιγμή εκτυπωμένη τη φωτογραφία σας! Τις έχουμε λατρέψει και είναι ένα προϊόν από τη fujifilm που εντυπωσιάζει ακόμη και από την εξωτερική του εμφάνιση.

9. Αντιηλιακό, ψάθινο καπέλο και γυαλιά

Όποια βόλτα κι αν κάνετε, όπου και να πάτε, από τα μαγαζιά μέχρι την παιδική χαρά, χρειάζεστε την προστασία σας από τον ζεστό ήλιο. Γυαλιά ηλίου, καπέλο, αντηλιακό είναι τα απαραίτητα. Διαλέξτε ένα αντηλιακό με υψηλό δείκτη, κατάλληλο και για παιδιά. Για όσους το αισθάνεστε, πάρτε και ομπρέλα, για τον ήλιο ή τη βροχή.

10. Νεσεσέρ

Αδιάβροχο νεσεσερ για τα καλλυντικά σας ή τα απαραίτητα, όπως πάνες και λοσιόν, μαντηλάκια ή τη μάσκα σας.
Η Bleecker&love έχει καταπληκτικές τσάντες, και εμείς σας προτείνουμε την αγαπημένη μας από το κατάστημά μας:

See Also

 

yoginimama.gr

 

11. Γλυκό ή αλμυρό σνακ.

Και ένα τάπερ που να το χωράει. Το ταπερ της EKOBO διαθέτει και θήκες για να ξεχωρίσετε τα τρόφιμά σας.

yoginimama.gr

 

12. Μια μεγάλη τσάντα μεταφοράς.

Μπορεί να είναι τσάντα βαλιτσάκι, ή να είναι κάτι σαν τις τσάντες θαλάσσης που είναι αρκετά μεγάλες και χωράνε πολλά πράγματα. Μια τσάντα μεγαλύτερη από τα συνηθισμένα γιατί χρειάζεστε πλεον και περισσότερα πράγματα από τα κλειδιά το κινητό και το πορτοφόλι σας. Σκεφτείτε οτι καθώς το παιδί σας μεγαλώνει ίσως χρειαστεί να μεταφέρετε ακόμη και το γιογιό του μαζί σας. Παρ’όλα αυτά θέλουμε να είναι και κομψή ώστε να μη μοιάζει πως κουβαλάτε μια βαλίτσα μαζί σας. Δείτε την αγαπημένη μας από Bleecker&Love

 

weekend bag

 

13. Θερμός

Ένας θερμός είναι απαραίτητος για όλες τις μαμάδες. Είτε θα έχετε κρύο νερό για εσάς και το παιδί σας τους καλοκαιρινούς μήνες, είτε θα έχετε ζεστό νερό για γάλα, κρέμα ή τσάι για το μωρό σας ή εσάς. Εμείς έχουμε έναν καταπληκτικό που διατηρεί το νερό δροσερό για μέρες το καλοκαίρι και τον παίρνουμε μαζί μας όπου κι αν πάμε. Έτσι ανανεώνουμε το νερό του παιδιού όταν τελειώσει ή ζεσταθεί και μπορούμε να δροσιζόμαστε και εμείς.
Ένας μεγάλου μεγέθους είναι πάντα καλύτερος.

 

14. Στρώμα γιόγκα

Το στρώμα σας είναι απαραίτητο για να μην ξεχνάτε πως χρειάζεστε φροντίδα και χρόνο για τον εαυτό σας! Η άσκηση είναι η ασπίδα σας για να αντιμετωπίσετε όλη αυτή τη δύσκολη καθημερινότητα της μητρότητας.
Ξυπνήστε το πρωί, ανοίξτε το στρώμα σας και ξεκινήστε με λίγους χαιρετισμούς στον ήλιο, και πολλή αισιοδοξία για την ημέρα που ξεκινά!

 

αντιολισθητικό στρώμα γιόγκα
What's Your Reaction?
Excited
4
Happy
2
In Love
1
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

© 2019 Yoginimama Powered by e-iT

Scroll To Top