Now Reading
Διάσημες μαμάδες μάς αποκαλύπτουν την καθημερινότητά τους!

Διάσημες μαμάδες μάς αποκαλύπτουν την καθημερινότητά τους!

Χρόνια πολλά μαμά!

Καλημέρα στην πιο γλυκιά μέρα του χρόνου, τη μέρα της γιορτής της μητέρας!
Οι μαμάδες συχνά αποκαλούνται ήρωες, και δεν είναι περίεργο. Κάθε μαμά βιώνει μια μεγάλη αλλαγή στη ζωή της από τη μέρα που έρχεται στον κόσμο το παιδί της. Η καθημερινότητα μιας μαμάς είναι δύσκολη, με πολλές απαιτήσεις και υποχρεώσεις, όποια μαμά και αν τη βιώνει.
Οι διάσημες μαμάδες δεν είναι εξαίρεση, και ας θεωρούμε οτι εκείνες θα έχουν 100 νταντάδες να προσέχουν τα παιδιά τους (μπορεί και να έχουν..). Η καθημερινότητά τους απαιτεί πολλές διαφορετικές δραστηριότητες από οτι έχουν συνηθίσει να κάνουν. Μάλιστα η δική τους καθημερινότητα μπορεί να είναι τόσο απαιτητική που είναι αδύνατο να προλάβουν όλα όσα έκαναν πρωτού γίνουν μαμάδες.
Βρήκαμε ιδιαίτερες στιγμές από τη ζωή διάσημων μαμάδων και σας τις αποκαλύπτουμε για να παρηγορηθούμε και εμείς που δεν είμαστε διάσημες,
και μόνες αντιμετωπίζουμε τη σκληρή αλλά και γλυκιά καθημερινότητα!

 

Reese Witherspoon

Πρώτη διάσημη μαμά που θα αναφέρουμε γιατί μας αρέσει πολύ και έχει γίνει σύμβολο της γυναικείας δύναμης και αποφασιστικότητας!
Είναι μαμά 3ων παιδιών και έχει δηλώσει πως δεν υπάρχει λεπτό που να μη σκέφτεται τα παιδιά της.
Για να τα καταφέρει όλα, ξεκλέβει ενδιάμεσα λίγο χρόνο για να κοιμηθεί, ή πολύ απλά την παίρνει ο ύπνος από την κούραση!

 

Drew Barrymore

Η Drew Barrymore δε θέλει να κάνει διάσημα παιδιά, ονειρεύεται μια καθημερινότητα χωρίς κινητά, και συσκευές, στη μέση του πουθενά! Πιστεύει πως ο θαυμασμός των γυναικών που δείχνουν ένα υπέροχο σώμα 3 βδομάδες μετά τη γέννηση του παιδιού τους δεν την αντιπροσωπεύει. Οι απαιτήσεις είναι πολλές, και το σώμα μας χρειάζεται να το χαιρόμαστε έτσι όπως ακριβώς είναι! Δε μπορούν όλες οι μαμάδες να αντιμετωπίσουν τις αλλαγές στο σώμα τους μετά την εγκυμοσύνη, γι’αυτό χρειάζεται μεγάλη προσοχή στα πρότυπα που προβάλλονται από το διαδίκτυο, από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Princess Diana

Μια μητέρα που θα μείνει για πάντα στην ιστορία για την τρυφερότητά της, την καλοσύνη της, το χιούμορ και την ιδιαίτερη ζωή της.
Ήθελε να περνά χρόνο με τα παιδιά της, παρά την πολυάσχολη καθημερινότητά της, και όποτε μπορούσε έπαιρνε τους γιούς της μαζί της ακόμη και αν το πρωτόκολλο δεν το επέτρεπε. Δε γνωρίζουμε αν η μητρότητα τη δυσκόλευε, γιατί δεν επέλεγε να δώσει έμφαση σε αυτό. Ήταν ένας τόσο θετικός άνθρωπος που όλα έμοιαζε να τα αντιμετωπίζει με χαρά και φροντίδα. Έμοιαζε να βλέπει το θετικό μέσα σε όλες τις καταστάσεις. Αυτή ήταν η αύρα της.

 

 

Blake Lively

Μια ηθοποιός που μας αρέσει πολύ. Ειλικρινής, υπέροχη, θα έκανε 30 παιδιά αν μπορούσε! Έχει δηλώσει πόσο δύσκολες ήταν οι νύχτες της μητρότητας όπως και η καθημερινότητά της, αλλά δε μοιάζει να το βάζει κάτω. Αν έχει 2 παιδιά και σκέφτεται να κάνει πολλά ακόμη, τότε της αξίζει ένα μεγάλο μπράβο, όπως και στον διάσημο σύζυγό της που της συμπαραστέκεται και μοιάζει να έχει τις ίδιες αντοχές με εκείνη! Το θέμα είναι από ποιά οπτική θέλουμε να αντιμετωπίσουμε τα πράγματα.

Hilary Duff

Η Hillary Duff παραδέχεται πόσο σκληρή και εξαντλητική είναι η καθημερινότητα με δύο παιδιά, και πιστεύει πως κάποιες μέρες οι μαμάδες αξίζουν ένα βραβείο για όλα όσα καταφέρνουν! Φυσικά δεν είναι μόνο οι μαμάδες που το αξίζουν, απλά εκείνες έχουν ένα παραπάνω ένστικτο που προσανατολίζει ολόκληρη τη ζωή τους γύρω από τα παιδιά τους!

Jessica Biel

Η Jessica Biel, μια πανέμορφη ηθοποιός παντρεμένη με τον Justin Timberlake, έχουν έναν γιο 5 ετών. Ο Justin Timberlake παραδέχεται πως μετά από την καραντίνα, το να είσαι 24 ώρες γονιός δεν είναι ανθρώπινο. Τα παιδιά, όπως είπε, χρειάζονται ένα διάλειμμα από τους γονείς τους όπως και οι γονείς από τα παιδιά τους. Μπορεί να δέχτηκε και άσχημες κριτικές γι’αυτά τα λόγια, αλλά κανείς δε θα αρνηθεί πως 24 ώρες μαζί με ένα παιδί είναι σαφέστατα δύσκολες και χρειάζονται ενδιάμεσες δραστηριότητες χωριστά για να ανακτούνται οι δυνάμεις. Αν δεν είστε γονείς, αναρωτηθείτε αν θα μπορούσατε να κάνατε την αγαπημένη σας δουλειά 24ώρες το 24ωρο. Το να είστε ειλικρινής για τη δυσκολία της πατρότητας και της μητρότητας δε σας κάνει κακούς γονείς.

 

Pink

Η Pink είναι μια δυναμική γυναίκα, που κρατά την οικογένειά της κοντά της, ακόμη και αν χρειάζεται να κάνει περιοδεία ή να δουλέψει αρκετό χρονικό διάστημα. Παράλληλα παίζει μαζί με τα παιδιά της, τους αφιερώνει χρόνο και δίνει όση ελευθερία χρειάζονται ώστε να μεγαλώνουν φυσιολογικά, όπως όλα τα υπόλοιπα παιδιά. Στη δεύτερη φωτογραφία θα τη δείτε να παριστάνει τον γιατρό των παιχνιδιών, αποδεικνύοντας οτι μπορούμε να διασκεδάσουμε όλοι μαζί την ώρα του παιδιού!

 

Αυτά με τους διάσημους γονείς του Hollywood. Χαιρόμαστε που λαμβάνουμε νέα τους με πραγματικές στιγμές της ζωής τους, για να θυμόμαστε πως και εκείνοι είναι άνθρωποι και πως κάποιες στιγμές της ζωής είναι για όλους το ίδιο δύσκολες ή διασκεδαστικές.

Για ακόμη μια φορά, Χρόνια πολλά μαμάδες του κόσμου!

 

What's Your Reaction?
Excited
1
Happy
1
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

© 2019 Yoginimama Powered by e-iT

Scroll To Top