Now Reading
kids yoga στο αγρόκτημα

kids yoga στο αγρόκτημα

Kids yoga! Ναι, υπάρχει η παιδική γιόγκα, για μικρά μικρά παιδιά που χρειάζονται τη φαντασία, το παιχνίδι και κάτι να τραβά συνεχώς το ενδιαφέρον τους. Η παιδική γιόγκα βοηθά τα παιδιά να κινηθούν, να νιώσουν την ενέργειά τους να απελευθερώνεται καθώς είναι πολύ δραστήρια και χρειάζονται να κινούνται συνεχώς και να ανακαλύπτουν! Η γιόγκα βοηθά τα παιδικά σώματα να δυναμώσουν, να παραμείνουν ευκίνητα και να αποκτήσουν συντονισμό. Με τη γιόγκα τα παιδιά κινούνται και παίζουν ταυτόχρονα, γνωρίζουν το σώμα τους και τις ικανότητές τους, αποκτούν συγκέντρωση και εσωτερική γαλήνη. Η γιόγκα είναι η πιο όμορφη επιλογή για να περιορίσουμε το στρες στα παιδιά που ζουν σε ένα γρήγορο με πολλές απαιτήσεις κόσμο.
Και αν είναι ο μικρός σας εξερευνητής να δει κάτι στην τηλεόραση, το τάμπλετ ή το κινητό, ας είναι μια πρακτική της γιόγκα που θα του δώσει κίνητρο να ασκηθεί και να νιώσει αισιόδοξα!
Η συγκεκριμένη πρακτική είναι σύντομη ώστε να διατηρήσει το ενδιαφέρον των μικρών παιδιών και έχει σκηνές από το αγρόκτημα με τραγούδια, μιμήσεις και απλές ασκήσεις. Τα παιδιά θα γνωρίσουν την αγροτική ζωή και τα ζωάκια που ζούν εκεί.
Μπορείτε να παρακολουθήσετε και εσείς μαζί με τα παιδιά σας, είναι μια καλή ευκαιρία για άσκηση!

 

What's Your Reaction?
Excited
1
Happy
1
In Love
1
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

© 2019 Yoginimama Powered by e-iT

Scroll To Top