Now Reading
Yogini dress code, στην παραλία!

Yogini dress code, στην παραλία!

Είμαι μια yoginimama και αναρωτιέμαι,
τί να φορέσω στο μάθημα της γιόγκα που πρόκειται να γίνει στην παραλία;;;

Πόσες φορές έχουμε πάει στην παραλία με ένα “ακατάλληλο” ρούχο, και η άμμος κόλλησε στα πόδια μας, μέσα από τα ρούχα μας και τελικά τη μεταφέραμε παντού στο σπίτι μας; Προσωπικά, το έχω κάνει άπειρες φορές.
Πόσες φορές επίσης έχουμε αισθανθεί υπερβολικά ζεστά στην παραλία, σε σημείο να μην αντέχουμε άλλο και τελικά βουτήξαμε στη θάλασσα για να δροσιστούμε; Σκέψου τώρα να κάνεις και άσκηση το κατακαλόκαιρο..

Για τους παραπάνω λόγους, βαθμολογήσαμε τις επιλογές των outfits για γιόγκα στην παραλία από το 1 εως το 10 με καλύτερη επιλογή εκείνη που θα συγκεντρώσει βαθμολογία πιο κοντά στο δεκάρι. Εχουμε λοιπόν τα εξής:

  • ένα άνετο σορτς μαζί με το μαγιώ

    Το βαθμολογήσαμε με 8/10 γιατί ενώ αυτό το outfit μπορεί να είναι κατάλληλο για να μεταφερθείτε από το σπίτι στην παραλία, είναι σχετικά άβολο για να παραμείνετε κάτω από το ζεστό ήλιο, εκτος αν δεν υπάρχει φόβος να καείτε. Το αντηλιακό θεωρείται απαραίτητο! Για να γίνει πιο φιλικό στο δέρμα το outfit αυτό, θα χρειαστεί να το προτιμήστε για τις απογευματινές ώρες, ιδανικά μετά τις 17:00, ή για τις πρωινές, όπου ο ήλιος δεν είναι τόσο δυνατός.

 

  •  μακρύ παντελόνι/παρεό, μαζί με μαγιώ.

    7/10 για το συγκεκριμένο outfit γιατί σας γλιτώνει από την πολλή έκθεση στο ζεστό ήλιο. Και πάλι προτιμάμε απογευματινές ή πολύ πρωινές ώρες, και αντηλιακό. Δοκιμάστε το με ένα τοπ ή t-shirt.

View this post on Instagram

Living a yoga life ?‍♀️?

A post shared by Yoga + Fitness Clothing Store (@clothing_cycle_) on

 

  • μόνο το μαγιώ

Η επιλογή του μαγιώ δεν είναι κακή, αρκεί να μην είστε ευαίσθητοι στον ήλιο και να μην ενοχλείστε με την άμμο επάνω στο σώμα σας. Προτιμήστε τις απογευματινές ή πολύ πρωινές ώρες. Χρειάζεται αντηλιακό και μια πετσέτα.  6/10

(Να σημειώσω στα κρυφά οτι εγώ δεν το προτιμώ..)

View this post on Instagram

I don’t know much about yoga but I’ve noticed yoga is basically everywhere. We do asanas anytime we do our training. Have you ever lay on the mat exhausted after your workout trying to fully relax your body and quiet your mind? It’s savasana. “Dead corpse “ pose. How accurate!⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ I know couple of yoga poses from stretching classes. We use to do 3 deep breaths after every dance and pole classes and guess how we were doing it? In asana, the goddess pose . Down facing dog is well known everywhere. Even when I started to practice head and hand stands – it turned out that those also appear in yoga philosophy as asanas . This head stand is a variation, legs shape is taken from another asana- the eagle . I read that head stand is a king of asanas and I like this vision, especially when practicing by the ocean , because it feels like the whole planet Earth is your crown ?? ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #yogaiseverywhere #headstandpractise #yogaonthebeach #yogajourney #bodymovement #balancing #yogaeverywhere #headstandvariations #beachyoga #yogavibes #balancetraining #bodylovesquad #bodybalance #yogagirls #poledancers #bodymindsoul #selflovejourney #kingofasanas #yogagoddess #yogaslang #islandgirl #vegansport #sportlove #sportinspiration #yogainspiration #eaglelegsheadstand #tenerife #canaryislands #inversions #kissthesky

A post shared by Kiss The Sky✨ (@matka.boska) on

 

  • μακρύ κολάν και top

    Ενώ κάτι τέτοιο μοιάζει ιδανικό, καθώς έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε το κολάν σε φωτογραφίες που αφορούν τη γιόγκα, θα χρειαστεί να αναρωτηθείτε κατά πόσο βολεύει να φορέσετε ένα στενό παντελόνι στην παραλία με άμμο, (ειδικά αν πρόκειται να κάνετε και μπάνιο στη θάλασσα) και αν βρίσκεστε κάτω από τον ήλιο και τη ζέστη. Προτιμήστε το για το χειμώνα ή για τις δροσερές βραδιές του καλοκαιριού. Το βαθμολογούμε με 4/10. Ναι,  4/10, και αυτό λόγω καλοκαιριού.

 

  • κοντο κολάν για παραλία χωρίς άμμο

Αν η παραλία δε διαθέτει άμμο, τότε ένα κοντό κολάν με ένα τοπ είναι ο,τι πρέπει. 9/10
(Αντηλιακο, αντηλιακό και πάλι αντηλιακό!)

 

  • κοντομάνικο και παντελόνι για το χειμώνα

Αν είναι χειμώνας, τότε φορέστε ο,τι θα φορούσατε αν κάνατε άσκηση σε εξωτερικό περιβάλλον. Ένα t-shirt μαζί με ένα βαμβακερό τζάκετ είναι ο,τι πρέπει. Χρειάζεστε πάντα μια πετσέτα προσώπου για τον ιδρώτα και ένα μακρύ ή 3/4 παντελόνι. Αν υπάρχει άμμος στην παραλία, σκεφτείτε αυτή τη φορά να δοκιμάσετε το κολάν που δε θα επιτρέψει στους κόκκους της άμμου να μπούν στα πατζάκια σας, και αυτό εφόσον δεν κάνετε μπάνιο στη θάλασσα. 9/10
(υπάρχουν και οι χειμερινοί κολυμβητές..)

 

  • ντυμένη σαν τον Άραβα

    Φορέστε άνετα, λευκά, αέρινα ρούχα, που προσφέρουν ελευθερία στην κίνηση, δε ζεσταίνουν το σώμα, δεν εγκλωβίζουν την άμμο, επιτρέπουν στην κίνηση να γίνει με άνεση, χάρη και χωρίς περιορισμό. Μπορείτε ακόμη να καλύψετε το κεφάλι σας με ένα λευκό μαντήλι ώστε να έχετε μια έξτρα προστασία από τον ήλιο. Το βαθμολογούμε με 10/10 γιατί το θεωρούμε το πιο κατάλληλο για την παραλία. Φοριέται με μαύρισμα ή χωρίς! Αντηλιακό ασυζητητί.

Ενημερώνουμε πως δε φέρουμε καμία ευθύνη για τις φωτογραφίες που θα βγάλετε για το instagram 🙂

What's Your Reaction?
Excited
1
Happy
1
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

© 2019 Yoginimama Powered by e-iT

Scroll To Top