Now Reading
Ντυμένη στα λευκά | yoga

Ντυμένη στα λευκά | yoga

Λέγεται οτι τα χρώματα επιδρούν στον νου, στη συνειδητότητα.  Το λευκό χρώμα είναι η ισορροπία όλων των χρωμάτων, και αν δεχθούμε την πρώτη άποψη ως σωστή, τότε το λευκό έχει ιδιαίτερη επιρροή στη συνειδητότητα και τον υποσυνείδητο νου. Με το λευκό χρώμα αντανακλάμε όλα όσα έρχονται σε επαφή μαζί μας από τον εξωτερικό κόσμο, και έτσι έχουμε την ευκαιρία να στραφούμε προς τα μέσα, προς τον εαυτό μας.

Λέγεται οτι όταν φοράμε λευκά μπορούμε να φιλτράρουμε την εξωτερική αρνητική ενέργεια και να μείνουμε ανεπηρέαστοι, δυναμώνοντας την προσωπικότητά μας.

Το λευκό χρώμα είναι δύσκολο να το φοράς. Ειδικά αν πρόκειται για ολικό λευκό ντύσιμο (total white look), τότε είναι ακόμα πιο δύσκολο. Πολλοί το επιλέγουν αφού μαυρίσει η επιδερμίδα τους, γιατί νιώθουν οτι μόνο τότε τους κολακεύει. Άλλοι πιστεύουν οτι αποκαλύπτει τις αδυναμίες τους, τα παραπανίσια κιλά και τις ατέλειες στο σώμα τους.
Το λευκό είναι δύσκολο να το διατηρήσεις, χρειάζεται πολλή προσπάθεια για να παραμείνει στην αρχική του κατάσταση.
Το λευκό όμως αντιπροσωπεύει το φως, τον ήλιο.
Το βαμβακερό λευκό είναι το ιδανικό ύφασμα για το δέρμα μας, για να αντανακλά τον ήλιο, την αρνητική ενέργεια, για να αναπνέει το σώμα μας και να νιώθουμε ελεύθεροι και άνετοι μέσα στα ρούχα μας.
Δείτε ορισμένα λευκά (όχι απαραίτητα μόνο βαμβακερά) που μπορείτε να δοκιμάσετε για την yoga πρακτική σας.
Δοκιμάστε τα και αποκτήστε επίγνωση όλων όσων σας συμβαίνουν όταν ακτινοβολείτε την ενέργειά σας ντυμένοι στα λευκά σας!

https://www.instagram.com/p/CDBlyH-hQ41/

 

 

What's Your Reaction?
Excited
2
Happy
1
In Love
2
Not Sure
0
Silly
0

© 2019 Yoginimama Powered by e-iT

Scroll To Top