Now Reading
επιχείρηση: κάντο μόνος σου! Λαχανικά!

επιχείρηση: κάντο μόνος σου! Λαχανικά!

DIY λέγεται, ή do it yourself!
Πάμε για το δεύτερο πρότζεκτ μας!

Πολύ πρόσφατα διοργανώσαμε ένα πάρτυ για παιδιά, το οποίο αποφασίσαμε να διακοσμήσουμε σχεδόν μόνοι μας. Έτσι ζήτησα από τα μεγάλα μέσα (τη γιαγιά Ιωάννα) να δημιουργήσει με τη ραπτομηχανή και τα θαυματουργά χεράκια της, παιχνιδάκια-λαχανικά για να δώσουμε σαν δώρα στα παιδάκια που θα μας επισκέπτονταν! Τα λαχανικά είναι ένα τρόφιμο που τα παιδιά δεν αγαπούν πάντα, άλλοτε το αποφεύγουν, και άλλοτε το τρώνε σε μορφή που τους εξυπηρετεί, όπως στην πίτσα, τηγανητά, και σπάνια στην πιο σημαντική για τις ουσίες τους μορφή, την ωμή ή βραστή. Για να μην ξεφύγω όμως από το θέμα, έδειξα στη γιαγιά Ιωάννα μια φωτογραφία και εκείνη με τον δημιουργικό της νου, έψαξε και βρήκε τον τρόπο να υλοποιήσει τη σκέψη μου. Δε σας κρύβω οτι στην αρχή αντέδρασε, της φάνηκε ακατόρθωτο. Όταν όμως το δοκίμασε, γιατί είναι εξαιρετικά ικανή, παραδέχτηκε οτι είναι αρκετά εύκολο, και έφτιαξε ολόκληρα τελάρα με λαχανικά!
Σας παρουσιάζω λοιπόν τη φωτογραφία που της έδειξα μαζί με κάποιες άλλες που βρήκα έπειτα, και τον τρόπο να δημιουργήσετε το δικό σας παιχνίδι λαχανικό.
Από τα δικά της δεν έχω κρατήσει πολλά, μόνο λίγα, τα οποία αφήσαμε στο σπίτι τώρα που είμαστε διακοπές, και έτσι δε μπορώ να σας τα παρουσιάσω προσωρινά. Σύντομα, το Σεπτέμβρη θα έχω φωτογραφία τους σε αυτό το άρθρο.

 

Η τελευταία φωτογραφία σας δείχνει κάποια βήματα για να δημιουργήσετε μια μελιτζάνα. Μπορείτε να μπείτε στον παρακάτω σύνδεσμο : adventures-in-making.com και να δείτε και άλλες φωτογραφίες με περισσότερα λαχανικά!

What's Your Reaction?
Excited
2
Happy
1
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

© 2019 Yoginimama Powered by e-iT

Scroll To Top