Now Reading
5 τρόποι να καθαρίσουμε την αρνητική ενέργεια από το σπίτι μας

5 τρόποι να καθαρίσουμε την αρνητική ενέργεια από το σπίτι μας

Πολλοί λένε οτι η αρνητική ενέργεια μέσα σε έναν χώρο εκδηλώνεται και επάνω μας, μας επηρεάζει. Και έτσι αποκτούμε κακή διάθεση, στρες, πονοκέφαλο, και άλλα συμπτώματα, χωρίς να έχει προκύψει κάποιος ιδιαίτερος λόγος. Μιας και μείναμε πολύ καιρό στο σπίτι μας αυτή την περίοδο, βομβαρδισμέμοι με ανησυχίες, φόβους και άγχη, είναι παραπάνω από αναγκαίο να αλλάξουμε την ενέργεια του χώρου μας, να την “καθαρίσουμε”, για να ακτινοβολούμε και πάλι αισιοδοξία και ηρεμία!
Και ναι, αν αναρωτιέστε, υπάρχει τρόπος να καθαρίσουμε την κακή ενέργεια από τον χώρο μας!
Αρχικά χρειάζεται να προετοιμάσετε το χώρο ανοίγοντας τα παράθυρα και τις πόρτες, ώστε να επιτρέψετε στον ήλιο να μπεί, και στην ατμόσφαιρα να ανανεωθεί. Έπειτα μπορείτε να αρωματίσετε χρησιμοποιώντας ένα diffuser αιθέριων ελαίων, ένα αρωματικό στικ ή ένα απλό αρωματικό κερί. Και αφού ανανεώσετε τον χώρο, σειρά έχει να τον απαλλάξετε από την κακή ενέργεια. Υπάρχουν 5 τρόποι, σύμφωνα με το yogiapproved.com:

1. Διακοσμήστε τους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους με λουλούδια και φυτά

Ένα από τα πρώτα πράγματα που κάνουμε για να καθαρίσουμε τον χώρο μας, είναι να τοποθετήσουμε πολλά πολλά φυτά. Μικρά και μεγάλα, εσωτερικού και εξωτερικού χώρου. Τα φυτά μας, ενω καθαρίζουν την ατμόσφαιρα και αλλάζουν τη διάθεσή μας, παράλληλα διακοσμούν τον χώρο μας, και δίνουν μια αίσθηση ηρεμίας. Έχει παρατηρηθεί εδώ και χρόνια πως τα φυτά εσωτερικού χώρου φέρουν θετική ενέργεια, ενώ μειώνουν την ρύπανση του αέρα, μειώνουν τα επίπεδα στρες, καθαρίζουν και εξαγνίζουν το ενεργειακό μας πεδίο.

2. Τοποθετήστε μια λάμπα από αλάτι Ιμαλαΐων

Η λάμπα αλατιού Ιμαλαΐων είναι φτιαγμένη από κρυστάλλους αλατιού, και έχουν την ιδιότητα να απελευθερώνουν αρνητικά ιόντα όταν ανάβουν, αποθώντας τα θετικά φορτισμένα ιόντα που μας κάνουν να νιώθουμε δύσκαμπτοι και νωθροί. Καθαρίζουν με φυσικό τρόπο από αλλεργιογόνα όπως τον καπνό, τη γύρη, τους ατμοσφαιρικούς ρύπους, τα κατάλοιπα κατοικίδιων ζώων κ.α. και εκπέμπουν ένα όμορφο φυσικό φως που δε διαταράσσει το βιολογικό μας ρολόι, πράγμα που συμβαίνει με το μπλέ φως από τις οθόνες (τηλεόραση, υπολογιστης κτλ).

3. Κάψτε λευκό φασκόμηλο

Το φασκόμηλο είναι ένας από τους πιο παλιούς τρόπους να καθαριστεί η αρνητική ενέργεια από τον χώρο μας. Ανάψτε ένα κλωνάρι φασκόμηλου, δημιουργείστε μια πρόθεση, και ανεμίστε τον καπνό του σε όλο το χώρο και τις γωνίες του σπιτιού. Ανοίξτε τα παράθυρα και τις πόρτες, κυκλοφορήστε κινώντας το φασκόμηλο σύμφωνα με τη φορά του ρολογιού και σκεφτείτε θετικά!

See Also

4. Φτιάξτε ένα σπρέυ καθαρισμού

Μπορείτε να ισορροπήσετε την ενέργεια ψεκάζοντας αιθέρια έλαια που δημιουργούν σταθερότητα, και θετική αύρα, όπως το τριαντάφυλλο, η λεβάντα, το λιβάνι και το πατσουλί. Για να φτιάξετε το σπρευ, αναμίξτε τα αιθέρια έλαια με νερό, αποστάγματα λουλουδιών, ελιξίριο πολύτιμων λίθων (gem elixirs) και λίγο θαλασσινό αλάτι. Ψεκάστε το παντού!

5. Τοποθετήστε μαύρη τουρμαλίνη σε όλο το σπίτι

Η μαύρη τουρμαλίνη είναι ένας κρύσταλος που καθαρίζει την αρνητική ενέργεια, χωρίς να χρειάζεται δική του ενέργεια για να αυτοκαθαριστεί, όπως κάνουν άλλοι κρύσταλλοι. Τοποθετείται στην είσοδο του σπιτιού για να αποτρέψει την αρνητική ενέργεια να εισβάλλει. Μπορεί επίσης να τοποθετηθεί στο κέντρο του σπιτιού για να ακτινοβολεί προς τα έξω σε ολόκληρο τον χώρο. Είναι ένας πολύ ισχυρός κρύσταλλος που λειτουργεί και για την απορρόφηση της ηλεκτρομαγνητικής ενέργειας, καθιστώντας τον εξαιρετικό για να τοποθετηθεί κοντά στην τηλεόρασή, το φορητό υπολογιστή, το router και σε άλλες ηλεκτρονικές συσκευές για προστασία.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
4
In Love
1
Not Sure
0
Silly
0

© 2019 Yoginimama Powered by e-iT

Scroll To Top