Now Reading
online μαθήματα με τα στούντιο που αγαπάτε

online μαθήματα με τα στούντιο που αγαπάτε

Πώς μπορείτε να κάνετε μαθήματα γιόγκα την περίοδο που βρίσκεστε μακριά από τον αγαπημένο σας εκπαιδευτή, ή πολύ απλά όταν βρίσκεστε σε καραντίνα; Η τεχνολογία έρχεται (και πάλι) να δώσει τη λύση! Προγράμματα όπως το zoom, το skype, το messenger, το viber έρχονται να δώσουν μια πολύ ικανοποιητική επιλογή για διαδικτυακά online μαθήματα, με προτιμότερη λύση το zoom.us που μπορεί να συνδέσει πολλά άτομα μαζί! Πλεον σχεδόν όλες οι σχολές γιόγκα και πιλάτες έχουν αρχίσει να το χρησιμοποιούν, προσφέροντας μαθήματα κάθε εβδομάδα! Μπαίνοντας στο site κάθε σχολής μπορείτε να στείλετε το mail σας ή να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά ή ο,τι άλλο ζητά η κάθε σχολή, και να ενημερωθείτε σχετικά με το πρόγραμμα που χρησιμοποιούν και τις ώρες που μπορείτε να παρακολουθήσετε διαδικτυακά μαθήματα!
Προτείνουμε το Nada yoga place, NYSY Studios, Feldenkrais Center για τα online μαθήματα, και πιστεύουμε οτι και άλλα στούντιο και κέντρα θα προσφέρουν κάτι ανάλογο!
Σαν εμπειρία αξίζει να τη δοκιμάσει κανείς, με μια ίσως προϋπόθεση, πως έχει παρακολουθήσει στο παρελθόν την άσκηση που θα επιλέξει.
Δοκιμάστε το οπωσδήποτε, είναι σαφέστατα καλύτερο από το youtube!!

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

© 2019 Yoginimama Powered by e-iT

Scroll To Top